Kako da sami spasite svoj život

Koliko puta ovih dana čujete da vam neko čuva život, brine se za vaše zdravlje, za zdravlje i život vaših bližnjih?!Gleda vas u oči i kaže da vas voli više od vas samih?!

Koliko puta ste u dosadašnjem životu čuli isto to – To je najbolje za tebe, ja ti samo mislim dobro.. Ja sam ti prijatelj i brinem za tvoje dobro. Gleda vas

u oči i laže!

Ako niste na vreme o tome razmišljali, kao ni većina nas normalnih, lepo vaspitanih, poslušnih, odgovornih, vrednih, karakternih, naklonjenih dobru a ne zlu… Nas koji u svojoj kući nisu čuli o podmetanju noge, lomljenju kičme i svega potrebnog da komšiji crkne krava:

Ako niste do sada, kažem, molim vas da počnete – sad!!! Dvanaest i pet je – već su vas osedlali

i vi ste dopustili da vas drugi više vole od vas samih.

A oni, nisu bili lenji, kao sa svojim životom, naprotiv – zavrnuli su rukave i svom snagom

skvasili vam krila da ne biste poleteli. Uhvatili u mrežu da ne biste pobegli. Hipnotisali pogledima da se ne biste setili – kad se probudite:

woman s face

Sludeli vas , pa sad ne znate ko ste! I ne mrzi ih da kažu kako je to tako oduvek sa vama, pa su vas zato drugi i vodili kroz vaš život!

Nastavak… sledi!

Do tada, pretplatite se (potpuno besplatno) na naš bilten da biste prvi dobili korisne informacije! Saznajte prvi, kako da spasite svoj život!

Please Post Your Comments & Reviews

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Instagram