Šta tebe briga kako ti je – ima ko će o tome da brine

Šta tebe briga kako ti je – ima ko će o tome da brine

Novi član Zakona Republike Srbije, doduše sitnim slovima, glasi: – Šta te briga kako ti je! TAČNIJE: – Šta tebe briga kako ti je – ima koga jeste!

Počinjem:

Misticmegu:

– Ma more majku li vam jee… antivakcinašku i antimaskersku!!!mapo stoti put, jeee vam seme i pleme!!!! vi ste govna puna mržnje i zlobe… JBT oćete men da pobijete…mene i moju decu zato što vi bolje znate od onih koji su se školovali sto godina ..asacete vi mamu li vam ustasku neka medicinska sestricica i cistacica …ti ces da mi kazes… ocete da nas pobijete… ma more piiipp.. vam materina fasisticka… boli me bre c… sto se vama nadiglo da necete… mi normalni kojinismo zlobni i pokvareni… nismo ustase protiv svoje drzave da urlamo … necubre vakcinu necu masku… nabijem vas … znas!!!!!!!!!!!!!!!! Tices nam da kazes dok svi skolovani, pametniji milion puta crkavaju na prvim borbenim linijama … ko kriznistab npr… j… vas usta zvalava….stokostokooooo! Nek izvinu moji prijateljisto moraju da citaju ovo nije njima namenjenom nego ovima mamicu im ustasku i fasisticku, pii… jedne neobrazovane primitivnenepismene… je… ih koh napravio da nas normalne pljuju i prskaju svojim otrovima izustazvalavih aonda manemoj… nece u karantinnecemasknevakcinu.., mrsstoputamrssss stoko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LedidiBravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Carice……………………………………………………………………………

samooojakoooo

Misticmegu:

majbgbrate izvini moralasam… nemozemda izdrzim jebote… ne znam nesto mi ne da da cutim… morala sam stacu….normalniceme razumu… ovedruge nabijem…. bolimebre vise…c…zasve ima da kazemsta cukad sam iskrena …coveksam bratedo koske…. Sam…..ostro…budaletine nerazumu drugo!!!!!!!!!!!!!!!!

jbg stacu kasam emotivna

 BELA VRANA – JA:

Dragi moji – predajem se! Nepismena, glupa, pokvarena sam i zlobna do koske! Ne stidim se, čak insistriram na tome. Dok je ovakvih među mojim prijateljima (!) sa sve društvenim mrežama, ja se proglašavam njihovim neprijateljima i to krvnim! Dok su tako pismeni, pošteni i govore samo istinu pred Bogom i ljudima – do tad sam ja goreiskazana: potuljena, zlobna, nepismena, tj bez dana škole, životnog iskustva i normalne reakcije prema svojim prijateljima, a naročito sebi samoj! Pozivam sve da me mrze, ismevaju i proganjaju. Tada ću vratiti svoj spokoj i imati tračak nade da će uskoro – spasenje. Za nas ovakve!

Dakle, dok god budem znala da:

Su: PSR Testovi za OVU NEPOZNATU BOLEST (kov…2019) nabavljeni 2018.

Da je javna tajna da dotični PSR testovi ne detektuju ništa jer je to njihov pronalazač (iznenada preminuo?!) tvrdio.

Da Je: Čitav “plan iznenadne pošasti” opisan i oslikan na Olimpijadi 2012.

Dok god vidim da: – Ovih dana samo vladike i patrijarsi naše Crkve – obolevaju od ONOG iako su negativni (?!) na testu i preko noći umiru (na respiratoru)!

Sve dok znam: – Da je javna tajna da nikakav virus ne “kosi” po ulici – već bojni otrovi koji nam se bacaju iz Nato aviona i njihovo dejstvo pojačava zloupotrebom tek instaliranih 5 G mreža ( instaliranih kod nas za vreme Vanrednog S(R)tanja)

Sve dok znam da je naša zemlja potpisala i rasporedila, takođe za vreme vanrednog stanja, migrante – momke od 20 – 40 godina vrlo lepo obučene, ali čini mi se i OBUČENE! Oni napadaju naše žene i decu – pljačkaju i ubijaju, a naša narodna policija nije tu zbog njih (logično – samo im ime kaže) – nego zbog nas. Da nas bije i baca suzavac ako – zucnemo!

Sve dok ovo potvrđuju svi najveći virusolozi današnjice kakav je DR Raul! I sve dok znam da je njegovo lečenje Hlorokin – lekom starim sto godina izlečilo hiljade pacijenata od svakog virusa počevši od malarije, a svetska zdravstvena organizacija naredila povlačenje tog leka!

Sve dok budem znala da je Svetska Zdravstvena Organizacija – privatna tvorevina koju je čak i predsednik Amerike – odbio da finansira, jer ne radi ono zbog čega je osnovana!

Sve dok znam da je vakcina koju nam nude kao spasenje – u stvari eksperiment u nedostatku belih miševa – koji će biti sproveden nad nama – Srbima!

I sve dok je sve ovo o čemu pričam javna tajna koju zastupaju na sudovima udruženi lekari-naučnici i advokati-eksperti koji započinju optužnice protiv kov-zaverenika zbog zločina protiv čovečanstva(i čovečnosti)!

DAKLE – DO TAD SAM IM NOĆNA MORA

Kao i dok budem gledala jutubere koji su se uvukli u narod glumeći slobodarstvo i čovekoljublje (jer narod nema TV nego propagandne mašina), a onda osvanu kao najcrnji plaćenici i zaverenici koji dovedu istaknute lekare i doktore nauka koji štite ovaj mučeni narod, a sve da bi ih – javno ismejali! I ne za džabe – za pare, prijatelju moj! Jer kako bi ovaj dole usukani preko noći obukao bilo kakvo parno odelo i ispružio italijanske cipele sve ne verujući da su njegove?! Da ste samo videli srolja pre par meseci…?!

Sve dok ovo sve potvrđuje Predsedni RAS Akademije i Lekarskog društva DR ALEK RAČIĆ, DR NADA KOSTIĆ, DR PROF MILA ALEČKOVIĆ; DR JOVANA STOJKOVIĆ; DR NOVICA ĆERANIĆ; Vladika Nikodim …

Sve dok DR Jovana Stojković bude imala dokaze kojima svakodnevno maše: – da su nam promenili Zakon 2016. godine, a zakatančili ga ove godine sa lažnom skupštinom te da smo po njemu – najobičnije ovce u toru koje će vakcinisati prisilno sa narodnom policijom i vojskom!

A što prisilno braćo i sestre ako je to zbog zdravlja?! Zbog(zato) što NIJE! Možda zbog njihovog, našeg sigurno ne! Ne, to je zato što su NAŠI uzeli milijarde da bi nas – narod upotrebili kao pokusne kuniće za unapred znano – genetske vakcine sa produženim dejstvom – eutanazije Srpskog stanovništva!

Mislite da je predsednik Lukašenko koga sada ruše naši dobročinitelji sa Zapada – lagao?! Lagao li je kada je rekao da je svim “narodnim vlastima” dato na milijarde evra da utamniče i desetkuju svoj narod?! Lagao li je kada je rekao da je on – odbio milijardu evra da to uradi svom narodu?!

PA OPET:

Sve dok budem malo-malo pa čula da “oboleli od nepoznatog” kidaju cevčice iz svojih ruku i pokušavaju da pobegnu iz bolnice, a onda ih stiže vojska i predaje krivičnom sudu! Što to, braćo i sestre?!

Sve dok budem videla po društvenim mrežama, ma koliko ih BRISALI, molbe rodbine da im se pomogne da izvuku potpuno zdrave sestre i braću – koji su zarobljeni u bolnici jer su se “sami prijavili” kada im se od panike svakodnevno spinovane – učinilo da imaju temperaturu!

SPAVAĆU SA JEDNIM OKOM OTVORENIM, AKO UOPŠTE BUDEM SPAVALA

A vi – kako ste?!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Instagram