kupovina na klik

JEDINSTVENI DIZAJN – DODATNO POPUNJENI – Jastuk za telo u obliku slova dodatno je ispunjen SA 3 kg premium PP pamuka,! Naš jastuk za trudnoću omogućava vam dobar noćni san tokom cele trudnoće. Jedinstveno je dizajniran da prati prirodni oblik vašeg tela za potpunu podršku. Čini ga odličnim jastukom za trudnice i gotovo sve druge!
UDOBNO NOĆNO SPAVANJE. Ovaj u-jastuk efikasno pomaže u leđima, bokovima, kolenima, vratu i glavi kako bi olakšao nelagodu povezanu sa trudnoćom, išijasom, fibromialgijom, želučanim refluksom i još mnogo toga.
VISEFUNKCIONALNI JASTUK ZA PODPORU TELA. Jastuk za punu trudnoću lako se oblikuje u više položaja i odlična je podrška za spavanje, čitanje u krevetu, gledanje televizije ili samo opuštanje. Potpuna podrška telu i pomoć u ublažavanju bolova u leđima radi boljeg sna, smanjujući prekide tokom noći; Odlično za uživanje cele porodice.
PREMIUM MATERIJAL. Spoljni pokrivač: presvlaka za jastuk za telo od mekog hlađenja dolazi sa dvostrukim patent zatvaračem za lako uklanjanje i pranje u mašini; Unutrašnji poklopac: 100% poliester, dugotrajna elastičnost i trajnost; Punjenje: 100% PP pamuk pruža vam najslađi san.

Klikni na sliku da SAZNAŠ VIŠE:

SVE ZA VAŠU BEBU – SADA JE MOGUĆE

KLIKNI NA

Baby 

link

A sada na hiljade proizvoda su pred tobom – na klik

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Instagram