Kako se ponašati kad nam dođe drugi talas

Kako se ponašati kad nam dođe drugi talas

Kako se ponašati kada nam dođe najavljeni drugi talas

Morate se odmah baciti na dobre strane istog. Još ne shvatate da i od drugog talasa korona virusa možete imati koristi. Ne?!

Gledaj ovamo:

Korist je – vanredno stanje! A onda, suština problema na videlo tj: kako  uhvatiti momka na vanredno stanje?

Pošto su mnoge poslovice, verovanja, vaspitanje, moral… upali u zamku – mrežu globalizma, materijalizma, onanizma svih vrsta, zamislih se ja. Nešto mislim – ako smo pretrčali vanredno stanje sa preponama, pa se navikli na isto, zašto mi ne bismo ovoga puta sve lepo razmotrili iz više uglova i pripremili se

za drugi talas?!

Ne čekajte treći, četvrti – ko vam garantuje da će ga biti?! Nemojte da posle bude, nisam rekla!

Znači, da vam kažem kao iskusna polaznica kursa – ništa nas ne sme iznenaditi, a što možete zaključiti čitajući post:

https://www.catwoman.rs/blogovanje/page/6/

 Za one koje su mislile da su sve pametnije od vas, pa su nahvatale muškarca na drugo stanje:

Pogledajte šta vam je mačka donela na tacni – Koronu glavom i bradom. Pa to ni mi Titove pionirke nismo imale, iako smo živele kao bubrezi u loju. I sve nam je bilo dato na izvolte. Opet ako te ne mrzi vidi:

https://www.catwoman.rs/blogovanje/page/6/

Znači – ako se ni sad ne snađete, onda vam tako i treba. Ostanite babe-devojke i molim.

Elem, kuc, kuc! Ko je? Korona! Koji talas? Prvi!

  Ja mislim da sve u cilju poboljšanja nataliteta, neko se od naših zapetljao u jezičkoj tj stilskoj strukturi rečenice! Dal’ vlast ili struka – tek od teške krize isprovocirane virusom-vanzemaljcem, od vanredne situacije postade vanredno stanje, pa od uvođenja  policijskog časa ja shvatih da je u stvari stanje – ratno.

 Rat, bog te mazo!

A u ljubavi i u ratu je sve, da izvinete – dopušteno!

Pa zašto bi se vi sada snebivali? A šta ispusti Deli Radivoje – dočeka Mali Radojica!

Nikita — “Canceled” — Image NK406b_0432 — Pictured: Maggie Q as Nikita — Credit: Sven Frenzel/The CW — © 2013 The CW Network. All Rights Reserved

Pa ako tamo neke matorke nisu mogle da nahvataju ni na drugo, ni na vanredno stanje, jer one preko 45 će neko oženiti malo kasnije nego što će  ista stradati od terorizma u svojoj kući… ne znam šta je sporno sa vama?!  Pa opet, draga, virni u statistiku:

https://www.catwoman.rs/blogovanje/page/5/

Tako da, piši tamo – azbuka ili tablica množenja za nahvatavanje muškog roda sad ili nikad (ne bih ja čekala treći talas)

a koju morate znati u po dana i pola noći:

  • Slušajte ne trepćući kada vas uče da je za ženu najvažnije da se uda. Sklonite i kosu sa ušiju i očiju da čujete kada vam to kažu neki sa škiljavim okicama, jer još ne nose naočare, a ne vide ništa kao slepi miš.

A što?! Zato što im naočare ne trebaju, jer nisu pročitali ništa ni kad su imali veće oči – a sad će?! Ma ‘ajte molim te.

  • Prihvatite bez pogovora poslovicu da niko ne može i ne treba da živi sam. Naročito otvorite oči kada vam to govore ogorčene sredovečne tetke, ujne i strine, a nadasve komšinke koje kruže oko vaših vrata kad idu u prodavnicu, a vi na devetom spratu. I načuljite oba uha da čujete nastavak koji sledi kad silaze niz stepenice i kad misle da ih ne čujete. A ne čujete. Al’ ja sam tu da vam kažem šta kažu: – Što tebi da bude bolje, čavko jedna?! I kažu nešto kao : – Utata – i udaraju pesnicom o pesnicu.
  • Treba redovno da slušate sve moguće vesti iz zemlje i sveta u kojima vam poručuju da smo povezaniji nego ikad, te da su se mnogi baš zbog izolacije zbližili preko društvenih mreža, tj od kuće. Ako imate kuću, naravno. A koliko žena ima svoju kuću, pa neka ju je gradila sa mužem po sto puta – ima da je nema?! Pogledaj:
  • Treba da se pravite Toša da ste načuli da je povećan broj slučajeva nasilja u porodici u toku vanredne situacije. To je i logično, neću da lažem. Rat, bato! U pomenutoj izolaciji, naročito! Pogledaj:
  • https://www.catwoman.rs/blogovanje/page/5/

Nego znaš šta: Ako ti nešto nije jasno i posle ovoga, idi brate pa

pitaj one škiljave, one što se pesniče po stepeništu …

Ne hvataj, onda, ništa ni na jedno stanje,

ni na drugi talas!

Lepo čitaj, pijuckaj neko divno vince sa drugaricama i drugovima. Uči, studiraj, slušaj lepu muzikicu…

Igraj, plivaj, bavi se sportom u slobodno vreme. Imaj i druge hobije, zanimacije, bavi se i nekom umetnošću… Smej se na sav glas, razgovaraj telefonom, šalji porukice, kači selfije, šta god… Pa kad sve to usavršiš i taj neko ko se pored tebe nađe baš kad treba, smeje se kad treba, rasplače se kad treba, ne briše ti selfi

E, onda – neće biti potrebe da ga hvataš!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Instagram