Bluza zelena- melirana – zlatna green-gold blouse

8.200,00rsd

70 EUR

Kategorija:

Opis

Ručni rad
Veličina univerzalna
Boja: Zelena

Bluza-tunika je ručno heklana od melirane pamučne pređe koja sadrži najlepše nijanse zelene, žute, plave i ljubičaste. Rađena je sa pet različitih bodova od kojih je jedan – čipkani. U obrubima i ručno rađenim trakama sadrži zlatne niti koje su takođe od prirodnog materijala – viskoze. Bluza se kopča na leđima i u struku, kao i prilagođava pomenutim zlatastim vrpcama a što sve čini da bluza ima univerzalnu veličinu koju mogu nositi svi od veličine S-XL. Tkanje je takođe rastegljivo i prilagodljivo -tako da : mere su date u svom približno najvećem obimu i dužinama, a mogu se i dodatno rastegnuti.
Prilikom pravljenja izreza, vodilo se računa o nošenju veša ispod te omogućeno da se ne providi i ne izviruje. Svaka nit je urađena sa predumišljajem a u vezi dizjna, udobnosti i lepote one koja će ovu bluzu – poneti na svoje i svačije zadovoljstvo. A može se poneti u svakoj prilici, pa i svečanoj i biti blistava, unikatna, zavodljiva a osećati se udobno, bez osećaja preznojenosti.
Osećaju udobnosti doprinose i rukavi koji ne samo što dopiru do ispod pazuha, što su dekorativni, prilagodljivi vrpcama i dugmićima, već se mogu i – skinuti jednostavnim odvezivanjem vrpce.

Dužina bluze: 95cm
Obim poprsja: 110cm
Dužina rukava: 68cm
Obim rukava: 36cm
Pranje na 30 stepeni u mašini; sušenje prirodno; peglanje dozvoljeno; moguće štirkanje kao i ispravljanje sredstvima za tu namenu; Prijavite se kontakt formom za dogovor oko isporuke i pitanja ( po potrebi);

Pouzećem se može preuzeti na teritoriji Srbije (post-ekspres, pošta) – ostalima će biti isporučeno poštom posle uplate na navedeni račun (odabirom načina plaćanja preko bankovna transakcija)

Nečin plaćanja odaberite – ulaskom u KORPU (pregled korpe)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Instagram