Melem za PSORIJAZU – magično uklanja bol, svrab, cvenilo, perutanje

1.280,00rsd

Kategorija:

Opis


Čudotvorna krema za kožu


Staroplaninski melem se za sada pokazao kao najbolji
od svih lekova i melema za psorijazu

Moć prirode – bez hemije i kortikosteroida do lepe kože.

Pažljivo odabrani prirodni sastojci u kombinaciji sa tradicionalnom izradom, dali su ovoj kremi izuzetno, slobodno možemo reći magično svojstvo.

Melem uklanja bol, svrab i crvenilo. Poseduje veoma moćno dejstvo. Melem sa svojom jedinstvenom formulom uspešno otklanja upalne procese na koži. Ne sadrži opasne supstance kao što su kortikosteroide, citostatike niti bilo kakve druge veštačke i agresivne hemijske supstance.

Melem takođe ima veoma jak antiflamatorni, antibakterijski, antimiotički i antiseboroični efekat. Izuzetno efikasan u tretmanu psorijaze. Nakon mesec dana tretmana dolazi do drastičnog poboljšanja i povlačenja oštećenih i obolelih kožnih lezija.

Staroplaninski melem predstavlja produkt simbioze tradicionalnog sa modernim, odnosno tradicionalne recepture u kombinaciji sa modernim dostignućima farmaceutske tehnologije.

››› Poboljšanje i povlačenja oštećenih i obolelih kožnih lezija

››› Jako blagotvorno deluje na kožu

››› Uklanja bol, svrab

››› Sanira crvenilo – perutanje


Posvećenost prirodi, njenim zakonitostima, praćenje pravog trenutka za branje cveta, korena, stabla, lista ili ploda, daje mogućnost da se razume priroda, njene zakonitosti i promene, i tek tada mogu da se upotrebljavaju pokloni prirode u korist čoveka i njegovog zdravlja.

Staroplaninski melem upravo predstavlja skladan spoj tradicionalnog sa modernim. Spoj tradicionalne recepture u kombinaciji sa modernim dostignućima farmaceutske tehnologije. Stoga smatramo da se pravci razvoja moderne medicine u pronalaženju lekova za najteže bolesti moraju tražiti upravu u takvom spoju, tradicije i moderne nauke.

Za spravljanje melema koristimo probrane sorte Staroplaninskog bilja, ubranih u srcu nacionalnog parka Stara planina, u ataru sela Velika Lukanja.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Instagram