Ultra moderna sivo-bela- metalik jaknica – bluza

8.200,00rsd

70 EUR

Od dnevnog, preko svečanijeg izgleda, od onih koji žele da pokažu stomak, do onih koji su za nešto elegantniju formu. Sve u jednom modelu!

Kategorija:

Opis

Karakteristike predmeta
Proizvođač: Ručni rad
Veličina univerzalna

Boja: Siva-melirana u više nijansi pa i boja izgleda različito u zavisnosti od ugla posmatranja

Ultra kul moderna jaknica-bluza za svaku priliku. Uz farmerke, pantalone, suknje.Boho. Ručno heklano od čistog pamučnog konca sa obrubom od crnog-metalik prediva, kakav je i paspul na prednjem delu. Kopča se spreda i tako podešava veličina koja se kreće od S-XL. Rukavi su asimetrični. Jedan je obrubljen metalik predivom, a drugi ukrašen divnim raznobojnim cvetićima takođe ručno rađenim i pamučnim. Rukavi se mogu i skinuti ili podešavati vrpcom njihova dužina. Sve mere su navedene u najvećem mogućem izdanju – za veličinu – XL – mogućnosti besprekornog prilagođavanja.
Pere se na 30 stepeni u mašini ili na ruke. Suši se prirodno, ništa ne pušta boju – kvalitet prediva je vrhunski i unikatanog je tkanja. Takvoga više nema u nabavci.
Ako želite posebnost u svim oblicima od dizajna, stvaranja do mogućnosti kombinovanja i načina nošenja – ovaj komad je baš za vas!

Obim poprsja: 100cm
Dužina bluze: 48cm
Dužina rukava: 48cm i 38cm
Obim rukava: 34cm

Mogućnosti nošenja ovog bluzona-jakne: na farmerke niskog struka, na kožne pantalone ili na kožnu suknju visokog struka. Od dnevnog, preko svečanijeg izgleda, od onih koji žele da pokažu stomak, do onih koji su za nešto elegantniju formu. Sve u jednom modelu!
Popunite kontakt formu za pitanja;

Način plaćanja odaberite ulaskom – u KORPU.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Instagram