U Srbiji pronađen lek protiv Korone

U Srbiji pronađen lek protiv Korone

 I – Koji je lek protiv Korone?

Zavisi koga pitate: ako pitate žene, odgovor je – varikina! Elem, žene u Srbiji piju varikinu, kupaju se u istoj, inhaliraju…

Zašto?

                     Zato što su slušale struku

Neka upre prstom u mene svako ako lažem da je  struka (sad koja, dal’ novinarska…) naredila preko sredstava informisanja da se zgrade, ulice, zalivaju varikinom u opštem ratu     (a videlo se da je rat po vanrednom stanju) protiv korona virusa. I ne samo to – usledila je i naredba da se na ulazu u zgrade postavljaju debeli sunđeri natopljeni varikinom da bi se oprala – obuća.

I ko pokuša da iako ima prostora, da preskoči dati sunđer, opet ako ima duge noge bar kao olimpijac u preskakanju prepona kao i neposlušni čak anarhistički duh, tj ako je ne daj bože opzicionih i destruktivnih shvatanja… E, ne bila ja u njegovoj koži! Zato tu stajem sa informacijama, jer dalje nema.

Ni sa preponama ni glat.

Još kada nam kažu da je nestašica varikine ili da je bukvalno džabe u odnosu koliko se u Evropi mora izdvojiti za neku sličnu tečnost samo prepakovanu i nabudženu… A niko nema što Srbin imade! Ih!

– Zato što čitaju samo naslove u novinama

– Najefikasnija sredstva protiv koronavirusa –  varikina! (Čitaj – lek protiv Korone)

– Asepsol ne pomaže: Kućna varikina je ubedljivo najefikasnija protiv koronavirusa!!! (Opet čitaj – lek protiv Korone)

Bilo da čitaju fizičke ili onlajn informacije, a odgovorne su i nemaju vremena da se zamlaćuju dugačkim tekstovima, one pročitaju samo ono sa vrha. E, sad to što posle vrha piše o deklaracijama i to sitnim slovima nije ni za one do, a kamoli posle 65-e. Pa koja nosi lupu oko vrata kad pljuska flašom varikine. Da ne ponavljam opet da ista autoritet – ne proverava i čita samo velika slova. A zna se ko ima monopol na sve veliko naročito slova i naravno – reči! Što mu dođe isto.

Bilo bi ludo misliti da će te iste naše divne ženice čitati istraživenje na koje slučajno nabasaju, iz 2017. godine, a sada je 2020. Pa toliko nazadne brate nismo pa nek smo i nosile titovku. A to istraživanje kaže o danas najzdravijem piću:

https://www.kurir.rs/zabava/zena/2907599/opasan-rizik-ako-koristite-varikinu-kako-izbeljivac-moze-da-vam-unisti-zdravlje

A tek da čitaju cele tekstove iz 2020. gde u sredini višestranačkog teksta (sa vise starnica) stoji uputstvo za upotrebu varikine koje odjednom, gle čuda, nazivaju dezinfekcionim sredstvom! Pa još kažu da je glupo umakati obuću u varikinom natopljene sunđere. To kažu nema logike, jer se mi izuvamo valjda kada uđemo u kuću, a virus se prenosi kapljičnim putem! Te opet otvorismo pitanje kapljica – varikine (piti ili ne piti – pitanje je sad). A onda dodadoše (struka naravno, a ko drugi, neće valjda političari) da koža garant propada od te iste – varikine u sunđer nalivene. Ono sad kad razmislim – možda se nalivanje i naredilo baš zato da bi koža stradala. I to ne na obući!!!

– Zato što žene inače moraju da slušaju, poštuju autoritete čak i bez provere.

Naročito ozbiljne žene u nekim godinama – Titove pionirke kojima su svi određivali šta će i kako da rade. Da budu dobri pioniri – čitaj dobri đaci, prevedi -poslušni do kosti, koji se ne suprotstavljaju autoritetu ma u kom obliku bio. One koje su na početku čitanke imale pesmicu koja kaže da se Tito – čitaj vrhovni komandant mora voleti i poštovati kao roditelji. Pa ne mislite valjda da je neka mladunica igde ikada pročitala pa ni čula da se roditelji moraju voleti i poštovati, a kamoli tamo neki – vođa!

– Zato što im je rekao Donald Tramp:

https://www.nezavisne.com/novosti/svijet/Trampu-se-rugaju-zbog-savjeta-o-varikini-Twitteru-nije-sporno/596027

Niko, pa ni Titove pionirke se ne šali sa Amerikom! To što se Ameri šale, to je njihova stvar. Znamo i mi za jadac! Šalikaju se oni sa Rusima, sa Kinezima, sa svojim stanovništvom, a sve pukne po našim leđima. Tako da mi sada ne čekamo da nam dva puta Amer kaže – pij i otrova, inače ćemo te bombardovati.

Mi Titove pionirke pijemo i dajemo svoj život za slobodu da nam deca ne bi ( sve po spisku) !!!

I tako moja komšinica stara Skojevka i Afežeovka – inače kompulsivno opsesivna što mu ide uz ličnu kartu, izruči dva litra varikine na sunđer ispred svojih, a do mojih vrata.

Onaj sunđerčić u zgradi nije ništa prema njenom sredstvu. Ne kažem da je ona zla i da je čitala deklaraciju pa opet to uradila u zatvorenom prostoru bez prozora na 11. spratu. Ne kažem da se mi družimo pa da ona zna da sam ja alergična na dotično sredstvo na čijoj nepročitanoj deklaraciji piše da:  ako udahneš, odmah trčiš kod lekara jer trajno oštećuje pluća; ako dohvatiš do očiju, odmah trčiš u hitnu, jer trajno ugrožava vid; te da ne mesas sa drugim sredstvima higijene, jer ćeš izazvati super agresivnu i opasnu hemijsku reakciju i td I td… Kako god – ja zaglavih u bolnici. Ne, lažem, zaglavila bih da bolnice primaju nekoga ko nije baš trudan ili ima koronu. Jer to su rekli mojoj desnoj komšinici (ova je bila leva) koja je išla kod doktora zbog mučnine. Kažu :

– ‘ Ajde bre ženo, šta dolaziš u vanrednom stanju, pa sad u vanrednoj situaciji? Jedino ako nisi – baš trudna!

– Pa ne znam – kaže desna komšinica – muka mi je.

– E, onda dođi za petnaestak dana kada budeš sigurna!

Ne znam da li je medicinska sestra bila Skojevka ili od ovih što nose beli mantil da bi lepo izgledale na selfiju, ali bi šta bi.

Oteraše potencijalnu trudnicu, a neće mene potencijalnu – otrovanu ili alergičnu na propisanu terapiju varikinom.

Je… umalo ne zaglavih u zatvoru. Tamo primaju.

A žene piju varikinu i da bi se ubile! Znači, pile su još dok Korona nije ni pronađena!

Imam u svojoj okolini nekoliko primera da su žene dizale ruku na sebe baš ispijajući otrove kakav je i – varikina. A zašto – zato! O tome kada ne bude podsmešljivog tona.

ZAŠTO MUŠKARCI U SRBIJI PIJU SEDAMDESETOPROCENTNI ALKOHOL

Zato što je rakija suviše slaba, a i pročitali su NASLOV :

Medicinski alkohol umesto vina i rakije – Radio Slobodna Evropa www.slobodnaevropa.org › medicins…

Znači, čitaj: lek i protiv Korone! To – i je zato što su oni oduvek znali da je alkohol lek za sve, a neće za Koronu, pa taman da je pala s’ marsa!

Ne oni zato što su poslušni, naprotiv! Zato što im odgovara – zato što imaju o čemu da pričaju kad opet sednu za kafanski sto sa drugarima.I konačno – zato što su oduvek znali!

To će Titovim pionirima zameniti bar na kratko lovačke priče iz vojske od pre sto godina…

A njihovim muškim mladunčadima će osnažiti ego, te će punim plućima, jer ne udišu varikinu, moći da pljusnu svoje zavodničko umeće tj. fasciniranje suprotnog pola da ne govorim sada o istom, to je druga tema a i prilično nezakonita. Auuu, koliko će oni biti mačo, ma Betmeni

u očima onih kojima je namenjeno, ako uopšte jeste. Možda je to samo parada za ispred ogledalceta, izvinite – selfija, opet šta znam.

Al’ da će im ego skočiti zbog pijenja sedamdesetoprocentnog alkohola, a ne neke brlje – to je sigurno i to više od 75 procenata!!!

 Piju i zato što – neće da se ubiju

već da se oleše da ne slušaju ni vladare,

a kamoli Titovu pionirku!

A ovi mlađani – ni same sebe.

Što je dobro, jer nemaju bog zna šta da čuju.

I tako moj komšija, a muž od one sa varikinom, ne prestaje od tada da se voza liftom. To sve zato što kada uđe onako sedamdesetoprocentan – ne ume da izađe. A napolje je tek ovih dana – i mogao!! Pa što uopšte da se trudi onda?!

Nego sad kad vidim moj naslov – smrzoh se od strave i užasa. Dal’ da ga brišem, ili da ostavim? Ne, samo ću staviti mrtvačku glavu koja stoji na – deklaraciji!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Instagram