ŠTA JE S’ TOBOM, ČOVEČE

ŠTA JE S’ TOBOM, ČOVEČE

ŠTA JE S’ TOBOM, ČOVEČE?!

Ovo nisu ni 80-e ni 90-e?! Nisu! Što stojiš u redu?

analysis blackboard board bubble
Photo by Pixabay on Pexels.com

Sada nije 41-45. godina?! Nije! Pa što nosiš “krpeno obeležje”?

Nisi?! Nisi na rukavu, al’ na licu – nosiš!

Možda ti (jedini) veruješ dole-potpisanim ludacima?!

(klikni)

https://ekspresvesti.rs/cenzura/item/940-da-li-ovakvim-ludacima-treba-verovati-doktor-zeli-da-nevakcinisana-deca-nose-zute-znacke-bas-kao-i-zidovi-u-nacistickoj-njemackoj-video

Ovo nije era kuge?! Nije! A i da jeste

oboleli od kuge su bili u karantinu, (NE ZDRAVI) zatvoreni, ali i lečeni od strane požrtvovanih lekara. Nisu ti lekari izlazili sa megafonom i prebrojavali mrtve, već su ih u tišini lečili. U tišini i umirali pored njih jer su položili zakletvu i mislili (gle budala) da im je to dužnost! I ne samo oni – i bliski obolelom, legali su pored njega! Zašto? Verovali, budale, eto, da im je to dužnost!

A sad gradom cvile sirene, u etru takođe! Zašto? Da bi se ti razboleo, čoveče! Da bi poludeo i da bi te stavili u okove? Zašto? Jer ludaku to sleduje!

Jesi li ti lud/a?! Nisi! Pa zašto onda, čoveče sevaš očima preko krpa na nosu?!

Ovo, prijatelju/ce nije Zapad da se na njega pozivaš! Do onomad su nam govorili, a ti si bogami verovao/ la, da je to istina, da mi nismo ni Evropa ni svet! Pa što sad da radimo što i oni? Što me savetuješ, čoveče, da slušamo Evropu i svet?! Što pa da zato što je njima teško, mora i nama da bude?! Jesi li ti čoveče, radio do juče na svetskoj berzi i ulagao svoje milione? Nisi! Daleko bilo – ti ni ne radiš!

Jesi li se TI lečio na Klinici Mejo i tamo tvome dedi presadili srce, pa ga – eno vršlja ti po kući u 100 – oj i igra se sa tvojim praunucima?!

Ne zezaj me prijatelju! Pa što onda sad kažeš:

šta ćeš – u celom svetu je isto?!

zašto kažeš:

eno i Holivud nosi maske???!!!

Pa znaš li ti čoveče šta je Holivud?

Niti znaš, a i bolje, da ne znaš! Veruj.

Jesi li nekad razmišljao šta znači “rečenica” kojom počinju tvoje vesti (moje nisu, ja nisam odavde) na TV-u :

Zbog svega što se dešava u svetu a i kod nas a odnosi se na sve ovo u vezi sa ovom situacijom oko dešavanja zbog situacije sa ovom situacijom….oko virusa…(Samo se usudi da tražiš da poštujem pravopis!!! Da je srpskog jezika – bilo bi i pravopisa!)

Šta je tebi čoveče

Znaš li ti srpski? Ne engleski – srpski?! Ja ne znam, moram ti priznati. Zato i ne gledam to ! Samo oslušnula da te pitam? Šta znači ONA rečenica?!

Da te pitam: Jesi ti stavila masku jer je stavila Melanija ili Ledi Gaga?

https://www.republika.rs/zabava/estrada/227412/korona-nije-zaustavila-kraljicu-popa-lejdi-gaga-pokupila-mtv-nagrade-sve-odusevila-ekstravagantnim-stajlingom

Evo ti ga gore članak gde Ludu Gagu nazvaše prvi put Kraljicom popa! Dal’ zato što se pojavila u “modnom tripu maščurine” ili što je Zvanična Kraljica – Madona prva dala izjavu da je sve ovo pa i situacija oko situacije sa ovim… svetska prevara zbog para i moći???!!!

Jel’ te sad više boli uvo za ovu ili za ovu?! Za Ludu Gagu ili Melaniju?

Šta je s’ tobom čoveče

Otkud ti ideja da će da te puste u banku sa maskom?!

Jes’ ti lud kad stojiš ispred banke sa maskom?! Ma kad te upucaju i sudski dokažu da su mislili da si došao/ la da pljačkaš , a ne da uzmeš svoje novce – meni se ne žali!

Ma neću ni da ponavljam, već sam rekla Goci:

Nego, jesi li ti pijanac pa stavljaš masku da ti se ne oseća alkohol kad uđeš npr u Skupštinu ili opštinu?! Dobro, neki jesu, al’ šta to tebe boli uvo, bre?!

Šta je s’ tobom čoveče?!

Stani, da nisi ti lopov ili ubica, pa TO nosiš po ulici da te ne uhvati kamera za prepoznavanje lica?! Onda, ako! Nisi lud da ti se mešaju u privatnost! Em nisi u Kini, em nam nisu ni rekli da su te kamere postavili u vreme vanrednog stanja – po Srbiji! Ako, nosi!

Da te ne prepoznaju divljaci!

Jel’ nosiš TO što si bolestan, lud, ili što vršljaš po kontejnerima?!

I da te pitam, čoveče, jesi li ti učio školu sa mnom? Mislim u Srbiji?! Ako jesi, traži učiteljici da ti vrati pare! Što? Zato što te nije naučila gde žive pacovi, a gde čovek! I zato što te nije naučila da bez sunca, vitamina D i ostalih vitamina – nema života! Pa onda da te pitam – što si se pokrio po glavi? Da se od sunca zaštitiš?! Od vitamina?!

Nego da te pitam:

Šta je s’ tobom, čoveče?!

Odgovori, čoveče!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Instagram