Kako sigurno zaraditi na internetu

Kako sigurno zaraditi na internetu?

Sigurna zarada i sigurnost na internetu?! I jedno i drugo. U ovo vreme izolovanosti i potrebe za istim zbog silnog mozganja o preživljavanju, mogućnostima da se ostane i bez kakvog-takvog posla – Ja znam kako sigurno zaraditi novac na internetu!

Nije igra već istina.

Ja znam kako sigurno zaraditi na internetu

Online panel JaZnam je mesto gde sigurno možete zaraditi na internetu, gde možete izneti svoje mišljenje i zaraditi!

Na panelu JaZnam sprovode istraživanja korisnika i istraživanja javnog mnjenja za najmoćnije kompanije, multinacionalne brendove i institucije zainteresovane za vaše mišljenje.

Kako funkcioniše ovaj panel Ja znam?

  1. Prijavite se preko linka: https://jaznam.rs/?Data=referrer%7cBE2AB58C445183D98240F783FC99C630;xbt%7c102
  2. Popunite za par minuta prijavu
  3. Počnete da dobijate na svoju e-mail adresu ANKETE
  4. Sakupljate bodove za svaku anketu (bodovi su naznačeni pre svake ankete a za prijavu se dobija 100 bodova)
  5. Kada sakupite dovoljan broj bodova, zamenjujete ih za poklon-vaučere u raznovrsnim prodavnicama ili zamenjujete za novac!
  6. Bitno je da kada postanete član ovog Panela Ja znam, dobijate iscrpna uputstva o Panelu, načinu vašeg poslovanja i td…
  7. Malo mojih obaveštenja za srećan početak i lepo iskustvo:

Ako želite da aktivno učestvujete u kreiranju novih proizvoda, usluga i javnog mnjenja i budete za to nagrađeni, možete početi klikom na:

https://jaznam.rs/?Data=referrer%7cBE2AB58C445183D98240F783FC99C630;xbt%7c102

Vrednost jednog JaZnam boda je 1 dinar; 1000 JaZnam bodova iznosi 1000 dinara. Prve bodove ćete zaraditi prijavom na Panel Ja znam.

Prilikom prijave će vas nagraditi sa 100 JaZnam bodova.

JaZnam bodove dobijate za svaku kompletno popunjenu nagradnu anketu. Broj JaZnam bodova koje član dobija za učestvovanje u nagradnom istraživanju biće određeno za svako istraživanje posebno i navedeno u pozivu za istraživanje. Što više anketa popunite, više bodova dobijate. O stanju vaših bodova redovno će vas obaveštavati u svakom pozivu za istraživanje.

Kako mogu da iskoristim bodove?

O mogućnosti korišćenja bodova obavestiće vas putem elektronske pošte. Poslaće vam katalog u kome možete zameniti svoje bodove za različite vaučere (vrednosne bonove).

Uplatu direktno na vaš račun ili iznos možete i pokloniti u dobrotvorne svrhe. Katalog se šalje na svaka 3 meseca i ako do tada prikupite više od 1000 bodova, primićete poziv za online katalog gde možete da izaberete nagradu.

Please Post Your Comments & Reviews

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Instagram